Rational Computer Services voorziet sinds zijn oprichting in 2004 een groot aantal ondernemers uit de omgeving Kampen / Zwolle van netwerk en systeembeheer. Maar vanzelfsprekend kunnen ook particulieren bij ons terecht.

Onze werkwijze is gericht op eenvoud, het niet moeilijker maken dan strikt nodig, zonder zaken als schaalbaarheid en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Eenvoud is een voorwaarde voor betrouwbaarheid. Wat er niet is kan ook niet stuk gaan.

Lees meer ยป

2 gedachten over “Wie zijn wij?

  • 29 januari 2016 om 11:15
    Permalink

    Na een teleurstellende ervaring bij een plaatselijke computershop die mijn probleem niet kon oplossen werd ik geattendeerd op Rational Computer Services. In mijn bijzijn werd het probleem in mijn systeem perfect opgelost, Ik ben erg tevreden ๐Ÿ™‚ Rational: bedankt!

  • 25 april 2019 om 06:52
    Permalink

    Na problemen met mijn computer had Rational Computers mijn computer weer up to date gemaakt. Echter, daar ik het nodig vond om zelf wat installatiewerk te doen, had ik binnen 3 dagen mijn computer weer laten crashen. Gelukkig was men bij Rational Computers zeer begrijpend en heeft men mijn computer binnen een paar dagen weer prima voor elkaar gemaakt. Rational bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.