Uw computersysteem is een bedrijfskritisch proces.

Zodra u systeem storing krijgt of wanneer er een bepaalde functionaliteit uitvalt, wordt u daar direct mee geconfronteerd. Een bedrijf kan vandaag de dag niet buiten probleemloos draaiende randapparatuur, vlot e-mail verkeer en een goede internetverbinding. Zodra daar iets mee aan de hand is wilt u graag direct geholpen worden en niet urenlang wachten totdat uw probleem wordt opgelost. Wanneer een router, printer, scanner of andere randapparatuur binnen uw netwerk het niet meer doet komt uw bedrijfsvoering direct in de problemen, vaak staan er dan medewerkers te wachten en u wilt zo snel mogelijk een oplossing. Uw bedrijf moet immers verder!

Responstijd

Rational Computer Services is zich daar terdege van bewust. Wij weten als geen ander dat u ingeval van storing direct wilt worden geholpen. Een bedrijf kan onmogelijk een paar dagen stil liggen.
Wanneer u een storing bij ons meldt proberen wij u zo snel mogelijk te helpen. Voor ondernemers die een onderhoudscontract met ons hebben afgesloten garanderen wij, afhankelijk van het afgesloten onderhoudscontract, een responstijd van minder dan twee of vier uur, uiteraard afhankelijk van de reistijd naar uw locatie. In de meeste gevallen proberen wij uw storingsmelding zo snel mogelijk op te lossen. In de praktijk betekent dit vaak dat wij binnen 24 uur na binnenkomst van de melding en in veel gevallen zelfs nog dezelfde dag bij u langs komen.

Speciale service

Wanneer u een onderhoudsabonnement bij ons hebt afgesloten staan wij zelfs in de avonduren en in het weekend voor u paraat! Dat betekent dat wij u niet om vijf uur ‘s middags met uw probleem achterlaten. Ook het updaten van de configuratie kunnen wij voor onze relaties met een servicecontract in het weekend verzorgen zodat uw bedrijfsvoering daarvan geen hinder ondervindt. Wist u dat wij een speciaal back-up systeem kunnen implementeren waarmee na werktijd uw volledige systeemdata automatisch op een door u aan te wijzen locatie buiten het bedrijf een volledige back-up wordt vastgelegd? Een prettige gedachte wanneer een calamiteit plaatsvindt door brand of diefstal, maar ook wanneer u geniet van een heerlijke vakantie!

U begrijpt; wij zijn flexibel in onze service, meer weten? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.