Is uw systeem defect? Geen probleem! De meeste onderdelen van uw computer systeem kunnen wij gewoon leveren, zo hoeft u dus niet direct een nieuwe pc of laptop te kopen. Tijdens een inspectie stellen wij vast wat er defect is en geven wij aan of het door ons te repareren is met een eventueel kostenplaatje. U kunt dan zelf de afweging maken of u uw computer wilt vervangen of niet.

Voor computer systemen ouder dan 4 jaar is het minder makkelijk nog onderdelen te krijgen. We kunnen dan ook niet garanderen dat wij de juiste onderdelen in dat geval nog kunnen leveren. Het vervangen van geheugenmodules, grafische kaarten, voedingen en ventilatoren geeft meestal geen enkel probleem.

Wat wel een probleem kan geven is de Windows versie waaronder u draait. Microsoft geeft op enig moment geen ondersteuning meer aan haar oudere Windows versies. Zo geeft men geen support meer op Windows XP. Dat betekent dat u eigenlijk gedwongen wordt om op een nieuwere versie over te stappen. Wij geven u daarbij vanzelfsprekend deskundig -vrijblijvend- advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.