Rational Computers levert nieuwe Chromebooks aan Openbare basisschool Villa NovaOp dit moment wordt op het Onderdijks de laatste hand gelegd aan de nieuwe basisschool Villa Nova in Kampen die onderdeel uitmaakt van de stichting OOK. 
(Openbaar Onderwijs Kampen)

Het schoolgebouw is volledig anders dan wat u gewend bent en heeft een unieke indeling en sfeer. In Villa Nova krijgt het begrip “onderwijs” een volledig nieuwe inhoud. De school wil zich profileren met een sterk aanbod voor taal-, lees- en digitaal rekenonderwijs. Ook wil de school dat haar leerlingen verantwoord (met betrekking tot gedrag en houding) over het internet reizen. Daartoe stelt de school iedere leerling een eigen Chromebook ter beschikking.

Na gedegen marktonderzoek heeft de school besloten om die Chromebooks aan te schaffen bij Rational Computer Services. Doorslaggevend was daarbij volgens Duncan Hulleman, die namens de school de aanschaf begeleidde, naast de scherpe prijsstelling, de flexibele opstelling en adviserende rol die Rational Computer Services speelde m.b.t. de inrichting op het gebied van automatisering van het nieuwe schoolgebouw met als belangrijke thema’s een goed netwerk, Wifi en software applicaties.

Rutger Töller van Rational Computer Service is erg blij met de opdracht en verwacht in de toekomst meer scholen in het basisonderwijs van deze computerapparatuur te kunnen voorzien. Ook Duncan Hulleman is enthousiast over de transactie en verwacht een grote toeloop van nieuwe leerlingen. De school is er klaar voor!

Op de foto overhandigt Rutger Töller (li.) van Rational Computers de eerste van de 35 Chromebooks aan Duncan Hulleman van Villa Nova.

Rational Computers levert nieuwe Chromebooks aan Openbare basisschool Villa Nova